Настава у природи – Копаоник

Ученици четвртог разреда наше школе  су боравили на Копаонику  од 2.10. до 9.10.2015. године, где је реализована настава у природи. Хотел „Сребрна лисица“  је свим ученицима омогућио пријатан  боравак, јер су услови смештаја и исхране одлични. Директор хотела, господин Зоран, је свакодневно ишао у шетње са нама  и упознавао нас са флором и фауном овог прелепог националног парка. Рекреатор Неша је својим изузетним аниматорским вештинма улепшао вечерње активности деце.Сва деца су била здрава и доктор Драган није имао посла, али је време проводио са  нама и подучавао је децу здравом начину живота.

      Организовали смо једнодневни излет до Градачке бање, манастира Градац и  Студеница, где су се ученици упознали са појединим  историјским чињеницама из живота  династије Немањић и монашком начину живота. Посетили смо и излетиште „Ђоров мост“ на реци Самоковки, где су ученици на очигледним примерима обновили знање о рељефу и водама Србије.

Вратили смо се у Београд након осам прелепих дана, јер нас је и Михољско лето пратило, па су утисци били потпуни.

                                      одељења : IV – 1, IV – 3  и  IV – 4

                                     учитељице: Марина Лугоња, Верица Остојић и Светлана Милутиновић

{source}
<iframe width=”420″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/dZ31dtSJLrM” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>
{/source}

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *