Васкршње ликовне чаролије, 2015.

{gallery}razrednanastava/vaskrs15{/gallery}

Традиционална изложба осликаних дрвених јаја и цртежа предшколских установа, основних и средњих школа отворена је 7. априла у општини Земун. 
На конкурсу „Васкршње ликовне чаролије 2015.“ у организацији Пријатеља деце Земуна је учествовало више стотина деце, а најбољи међу најбољима представљаће нашу општину на градском такмичењу, које се одржава на Богословском факултету СПЦ, на дан празника Васкрса. Међу нјбољима су и ученици наше школе Никола Поповић II3  и Ања Иванић III3 награђени за успешан цртеж ускршњих јаја.
Извршни директор Удружења Милан Илијин Мицко честитао је награђенима, и свима који су послали своје радове и учествовали на традиционалном конкурсу, који се организује већ 20 година.
У име општине Земун, присутне учеснике поздравио је члан Већа општине Земун Владимир Стојковић и захвалио им се на труду, машти и умећу, јер су донели радост предстојећих Васкршњих празника.
Најбољим предшколцима, основцима и средњошколцима појединачне и колективне награде уручили су чланови Већа општине Земун Милорад Радуловић и Владимир Стојковић.
Погледајте делић атмосфере са изложбе у фоајеу Градске општине Земун  и наше награђене ученике .

                                                                                                Радосава Ружић и Верица Остојић

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *